Kom og vær med! Invitation til fremtidens landsby

Kom og vær med! Invitation til fremtidens landsby

Kom og vær med! Invitation til fremtidens landsbyKom og vær med! Invitation til fremtidens landsby

INVITATION TIL EVENT 2019

LANDSBYTRÆF I HÆRVEJSKLYNGEN

I SAMARBEJDE MED LANDDISTRIKTERNES FÆLLESRÅD.

Her kan i mærke energien fra fremtidens landsby.

Til Foreninger, erhvervsdrivende, organisationer, institutioner m.v.
samt øvrige medspillere i fremtidens landsby i hele landet.

Lørdag den 27. april kl. 11–16, afholdes der Event 2019, Landsbytræf i Hærvejsklyngen, i samarbejde med Landdistrikternes Fællesråd. Vi vil gerne invitere jer til at deltage, og fortælle om jeres syn på fremtidens landsby og det gode landsbyliv i årene fremover. Eventen afholdes for at sætte fokus på Klyngesamarbejde, og for at sætte fokus på fremtidens gode landsbyliv.

Vi inviterer derfor alle relevante aktører i fremtidens gode landsby: Skoler, brancheorganisationer for boligforeninger, kreditforeninger, boligformidlere, byggefirmaer, arkitekter, energi, miljø, kollektiv trafik, sundhed, naturorganisationer, lokale aktører, økologer, landbrug og fødevarer, turismeorganisationer, DGI, og hvem der ellers kunne have indflydelse på, og ideer til, livet i fremtidens landsby, herunder naturligvis også kommune, udviklingsråd, dagligvarebutikker m.v.

Eventen afholdes i og omkring Aktivitetshuset, Lindevej 7, 6682 Hovborg. Her vil det være muligt at booke jeres eget energifelt (stand). Energifelterne sammensættes efter aktiviteter og behov. Centralt i hallen vil der være et tingsted med forskellige indlæg og debatter, hvor I også har mulighed for at være med til at sætte dagsordenen omkring landsbylivet og komme til orde med korte indlæg dagen igennem.

Vi håber, at mange har lyst at være med. Vi ser frem til at høre fra jer og vil gerne have jeres ønsker til størrelsen på Jeres energifelt ved tilmeldingen, samt om I ønsker, at komme med et indlæg til debatten på ca. 5-10 min.

Booking af Energifelt skal ske til Kirsten Bruun på: kp.bruun@gmail.com

Af hensyn til den videre planlægning vil vi meget gerne have jeres tilmeldinger senest den 20. marts, men meget gerne før.

Ved yderligere ønske om information kan følgende kontaktes:

Kirsten Bruun: 5133 3129 / kp.bruun@gmail.com
Kristian Pedersen: 2860 2488 / kr.b.ped@gmail.com
Thomas Nørager Matthesen: 4160 1134 / matthesen@icloud.com
Noa Jankovic: 53850132 / noa@landdistrikterne.dk

 

Læs mere om eventen her: brev deltagelse i landsbyevent 2019

Hent invitationen her: indbydelse firmaer, organisationer m.v. landsbyevent

Se overblik over “energifelterne” her: klyngemessen kasser med energifelter