Hærvejstinget var en Succes!!

Hærvejstinget var en Succes!!

Ravnholtgård

Ravnholtgård

En stor tak til alle der Lørdag d.30 kom forbi Ravnholtgård og gjorde Hærvejstinget til en god og inspirerende dag.

En dag der startede med at klyngen holdt ting hvor formand Erik Rytoft Jensen fortalte om hvad der var sket i den forgangne tid, og de enkelte arbejdsgrupper kunne berette om hvad vi har opnået. Slutteligt blev det nye råd nedsat, klar til at kaste energi i den næste periode. Referat vil blive offenliggjort på disse sider.

Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!! Hærvejstinget var en Succes!!Resten af dagen fordelte sig på inspirerende indlæg, åbent for alle, udstilling om klyngen, en workshop hvor de besøgende kunne give ideer videre, en længe med udstillere/sælgere af lokale produkter, madboder, e-gamere og lokal-politikere klar til dialog.

Vi glæder os til at byde velkommen til næste gang og takker all de frivillige der gjorde dagen mulig. Særlig stor tak for at vi kunne bruge de smukke lokaler.

Du kan se referat fra Tinget her.